Matchpoint Banen
< Terug naar alle blogs

Welkom op onze nieuwe blog pagina

07 november 2018 Welkom op onze nieuwe blog pagina

Welkom op onze Blog! Onze website heeft de afgelopen weken een verbouwing ondergaan. En met die vernieuwde website is deze blogpagina toegevoegd. Hier kun je in de toekomst artikelen vinden met informatie over de uitzendbranche, tips voor alles omtrent solliciteren en gewoon leuke artikeltjes over Matchpoint Banen en ons team. In deze eerste blogpost stellen wij ons even voor!

Wij zijn een zelfstandig uitzendbureau, gevestigd in Breskens. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven gevestigd in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Maar onze werknemers komen uit alle windstreken! Wij bieden naast werk ook huisvesting aan in Cadzand, Sluis, Nieuwvliet en Breskens. Op die manier kunnen wij (internationale) werknemers naar de regio halen. Door middel van onze persoonlijke benadering proberen wij altijd de perfecte match voor klant en werkzoekende te vinden.

Ons team bestaat uit 5 medewerkers, elk met zijn eigen taken. Henriƫt is de eigenaar van dit ervaren bedrijf. Anneke en Chantal houden zich vooral met het matchen bezig: vacatures en werkzoekenden bij elkaar brengen. Daarnaast doen ze bijvoorbeeld ook de verloning zodat de salarissen betaald kunnen worden. David gaat er veel op uit, op bezoek bij bedrijven. Hij adviseert ze op welke manier ze het beste gebruik kunnen maken van de dienstverlening, wat altijd maatwerk is. Als recruiter is Romy op zoek naar nieuwe medewerkers en zorgt zij daarnaast voor alle communicatie via de website, social media en andere websites waar werkzoekenden op zoek zijn naar hun ideale baan.

Naast het feit dat ieder teamlid zijn eigen werkveld en daarbij behorende taken heeft, is iedereen op de hoogte van het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Je kan voor al je vragen dus terecht bij elk van ons. In de toekomst meer over de teamleden en de werkzaamheden van ons uitzendbureau!