Matchpoint Banen
Diensten werkgevers

Diensten werkgevers

Uitzenden
Uw orderportefeuille zorgt voor een productiepiek? Uw secretaresse gaat met zwangerschapsverlof? Het seizoen staat voor de deur en handen tekort? U zoekt een tijdelijk medewerker met de optie om in vaste dienst te blijven? In al die gevallen kunt u het zoeken naar die tijdelijke kracht met een gerust hart overlaten aan Matchpoint Banen. De flexmedewerkers van Matchpoint Banen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zit de kandidaat nog niet in onze database, dan gaan wij voor u op zoek.

Detacheren
Zit er een project aan te komen waarbij u voor een vaste periode verzekerd wilt zijn van de expertise van die ene kandidaat? Dan is detacheren de oplossing. Vooral in de sector techniek komt deze vraag vaak voor. Graag nemen we de mogelijkheden met u door.

Werving en Selectie
Ook voor vacatures met een permanent karakter is Matchpoint Banen uw partner. Zo maakt u zonder tijdrovende sollicitatieprocedures slim gebruik van het netwerk van Matchpoint Banen.

Payrollen
Contractverplichtingen, Wet Poortwachter, transitievergoedingen, ziekte- en wga-risico's, salaris- en pensioenadministratie. Veel zaken die ongevraagd op u afkomen terwijl u eigenlijk alleen maar wilt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen. Payrollen is dan een uitkomst. Bij payrolling blijft u in praktische zin werkgever voor uw medewerker, maar het juridisch dienstverband, met alle bijbehorende verplichtingen en risico's besteedt u uit aan een partner zoals Matchpoint Banen. Vele werkgevers gingen u voor. En een nevenvoordeel: de gepayrollde krachten ervaren juist de professionele aanpak gecombineerd met persoonlijke aandacht als een pluspunt in hun arbeidsrelatie met u. Win-win voor iedereen.

Meer weten? Wij komen graag bij u langs. In een verkennend gesprek kunnen we de mogelijkheden samen doornemen.