Matchpoint Banen
Cadzand

Cadzand

Wijk de Brabander 2 en 3 zijn twee boven elkaar gelegen appartementen in Cadzand-Bad. Beide appartementen liggen op zo'n 150 meter van het strand en 250 meter van het centrum. 

De appartementen hebben ieder hun eigen voordeur. Wijk 2 ligt op de begane grond en bestaat uit 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers, een gezamenlijke woonkamer met keuken en een gezamenlijke badkamer. De woonkamer grenst aan de tuin, die via openslaande glazen deuren te bereiken is.

Wijk 3 bevind zich op de eerste verdieping, boven het appartement van wijk 2. Met een trap bij de voordeur is het appartement te bereiken. Wijk 3 bestaat uit 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers, een gezamenlijke badkamer en een gezamenlijke woonruimte met keuken. De woonkamer grenst aan de grote glazen schuifpui, die leidt naar het balkon. 

De woonruimtes zijn volledig uitgerust met bijvoorbeeld televisie, magnetron, wasmachine en een volledig ingerichte keuken. Gebruik van de wifi en wasmachine is gratis.

Kom je samen met je vriend/vriendin? Dan kun je aangeven dat je het appartement/de slaapkamer samen wil delen.

Verblijf is al mogelijk vanaf € 11,00 per nacht, all-in. Eenmalige kosten vooraf zijn € 50,00 voor lakenpakket, een kluisje en bijdrage in de eindschoonmaak.
Je betaalt bovendien een borg van € 80,00.

Voor meer informatie, bel 0117-399199.

Het adres is: Wijk de Brabander 2 en 3, 4506JA Cadzand.