Matchpoint Banen
Diensten werknemers

Diensten werknemers

Matchpoint Banen bemiddelt in werk. Dat kan op verschillende manieren:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrollen
  • Werven & selecteren
  • Zomerbanen

We vertellen je er graag wat meer over.

Uitzenden
Een uitzendovereenkomst is een prima opstap naar een andere baan. De duur van zo'n overeenkomst kan uiteenlopen van 1 dag tot een heel aantal jaren, afhankelijk van de opdracht die vooraf met je is afgestemd. Een ideale manier om je te orienteren op de arbeidsmarkt en om te ontdekken welke baan en welke werkplek het beste past bij jou. Werkgevers kiezen graag voor uitzendkrachten. Het geeft hen veel extra flexibiliteit in personele bezetting en men kan met uitzendkrachten langdurige sollicitatieprocedures vermijden. Benieuwd naar ons vacature-aanbod? Klik hier.

Detacheren
Een detacheringsovereenkomst is altijd voor bepaalde duur en ook met een vooraf vastgelegd aantal uren per week. Om die reden zijn sommige opdrachten geschikter in te vullen met een detacheringsovereenkomst dan met een uitzendovereenkomst. Vooral in de sector techniek zijn er projecten te bedenken waar een detacheringsovereenkomst net wat meer zekerheid geeft richting jou en de opdrachtgever. Benieuwd naar ons vacature-aanbod? Klik hier.

Payrollen
Zelf je baan gevonden, maar de werkgever wil het werkgeverschap uit handen geven aan een professioneel payrollbedrijf? Dan is payrollen via Matchpoint Banen een prima idee. Het prettige van payrollen via Matchpoint Banen is dat er altijd persoonlijk contact  mogelijk is tussen jou en de consultants. Zo kan je met je vragen over salaris of arbeidsvoorwaarden altijd even binnenstappen of bellen. Natuurlijk hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd, maar wat niet electronisch kan doen we graag persoonlijk. Wel zo prettig.

Werven & selecteren
Werkgevers kiezen er steeds vaker voor om de gehele sollicitatieprocedure uit te besteden aan Matchpoint Banen. Het scheelt hen veel tijd en energie en bovendien weten ze dat ze kunnen rekenen op het enorme netwerk van Matchpoint Banen. Omgekeerd weet jij dus ook dat jij je kansen op de arbeidsmarkt enorm vergroot als je je als werkzoekende laat inschrijven bij Matchpoint Banen voor een baan met toekomst. Benieuwd naar ons vacature-aanbod? Klik hier.

Zomerbanen
De zomer duurt bij Matchpoint Banen altijd langer dan in de rest van Nederland. Het seizoen met zomerbanen via Matchpoint Banen loopt van Pasen tot november. Heel het toeristisch bedrijfsleven heeft in die periode extra werk voor scholieren, studenten en seizoenskrachten. Dat zijn niet alleen zomerbanen bij strandpaviljoens, maar ook bij restaurants, campings, hotels, winkels, supermarkten en groothandels. Stuk voor stuk leuke bedrijven waar wij mee samenwerken. Je mag al beperkt bijwerken vanaf je 13e en vanaf je 16e kan je helemaal los. Benieuwd naar ons zomerbanen-aanbod? Klik hier.