Helloflex login
Favoriet(en)
Sluiten

Jouw favorieten

Residenties

Heb je bij Matchpoint Banen een vacature gevonden waar je graag voor wil gaan, maar woon je op aanzienlijke afstand van Zeeuws-Vlaanderen? Maak dan gebruik van ons huisvestingsaanbod. Tegen een vriendelijk tarief kan je in een van onze residenties wonen in de buurt van jouw werkplek. Wij beschikken onder andere over residenties in Sluis, Cadzand-Bad en Nieuwvliet, allemaal gecertificeerd bij Stichting Normering Flexwonen (SNF)

Hoe werkt het?

Zodra je aan de slag gaat via Matchpoint Banen kan je gebruik maken van onze huisvestingsmogelijkheden. Geef bij je sollicitatie aan dat je naast een baan ook op zoek bent naar een woning. Vervolgens nemen wij contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en verdere bespreking van de mogelijkheden wat betreft werk en huisvesting. Wil je samen met je partner, vrienden of familie komen? Vraag dan naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

De huisvesting wordt volledig afgestemd op de periode dat je voor Matchpoint Banen werkt, en is per dag opzegbaar. Echter, de intentie moet zijn om minimaal 6 weken gebruik te maken van de huisvesting. Als je van plan bent om langer dan 4 maanden te blijven kun je je per direct inschrijven als inwoner van de Gemeente Sluis.

Voor aankomst dien je de eenmalige kosten van €50 en de borg van €100 te betalen. De factuur van €150 wordt verstuurd per mail, tegelijk met je huurovereenkomst. De huurprijzen verschillen per residentie, woonsituatie, periode en jouw wensen. Dit is altijd maatwerk. De standaard vanaf-prijs is €15,67 per nacht inclusief alle woon-gerelateerde kosten. De huur wordt wekelijks achteraf ingehouden op je salaris.

Onze residenties voldoen aan de normen van Stichting Normering Flexwonen (SNF). De woningen zijn allemaal gemeubileerd en uitgerust met de benodigde basisvoorzieningen, zoals wifi, wasmachines en magnetrons. Ben je benieuwd naar onze woningen? Neem hieronder een kijkje en klik op de residenties voor meer informatie en foto’s. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Voor meer informatie over de residenties kan je ons bellen op het nummer 0117-399199 of mailen naar residenties@matchpointbanen.nl
Indien je op wat voor wijze dan ook opmerkingen of klachten hebt over de residenties, kan je deze ook via het bovenstaande mailadres en telefoonnummer toesturen, onder vermelding van locatie en datum. 
 

 • Cadzand - Sterntjeslaan

  Kom je naar West-Zeeuws-Vlaanderen voor een zomerbaan aan het strand, een baan in de logistiek of werk in de technische sector? Dan is deze residentie een ideale uitvalsbasis.

  Bekijk residentie
 • Cadzand - Wijk de Brabander

  Deze residentie ligt op steenworp afstand van het strand en het centrum van Cadzand-Bad! Ideaal wanneer je daar aan de slag gaat bij één van de fijne werkgevers.

  Bekijk residentie
 • Nieuwvliet - Dorpsstraat

  Deze ruime woning heeft een perfecte ligging: midden in de dorpskern met een aantal winkeltjes en restaurantjes in de buurt en op fietsafstand van de kust! Perfecte uitvalsbasis voor een baan nabij Nieuwvliet en Groede.

  Bekijk residentie
 • Sluis - Kaai

  Dit modern ingerichte appartement ligt midden in het pittoreske centrum van Sluis en biedt een mooi uitzicht op de Kaai. Ga je aan de slag in Sluis of omgeving? Dan is dit een ideale woning.

  Bekijk residentie