Matchpoint Banen

Residentie

Werken met verblijf!
Werk je via Matchpoint Banen en woon je te ver van je (zomer-) baan om op en neer te reizen?
Dan kan je tegen een vriendelijk tarief verblijven in één van onze Matchpoint Residenties in Breskens, Cadzand-Bad, Sluis of Nieuwvliet. 
Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Hoe werkt het?
Kies eerst je baan via Matchpoint Banen. Kijk bij onze reguliere vacatures of zomerbanen voor jouw baan. De zomerbanensite wordt vanaf februari/maart dagelijks bijgewerkt. Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen, dan kan je ons ook altijd een open sollicitatie sturen middels de button hiernaast. 
Je kunt alleen in de Residenties verblijven zolang je werkt via Matchpoint Banen.
Heb je je baan of zomerbaan gevonden? Geef dan aan in het reactie- of sollicitatieformulier dat je gebruik wilt maken van de Residentie.
Vervolgens nemen wij contact met je op voor een persoonlijke kennismaking, om je goed te kunnen bemiddelen voor jouw functie en regelen we een kennismaking op de werkplek.
Zodra je weet of je kan starten, reserveren we jouw Residentiekamer en komt het vervolg vanzelf.
De éénmalige kosten € 50,00 en de borg € 70,00 betaal je vooraf. De verblijfskosten worden verrekend met je salaris. Door op onderstaande foto's te klikken weet je precies waar je aan toe bent.

Enthousiast geworden? Klik hier voor informatie over de Residenties in Cadzand of Nieuwvliet. Binnenkort volgt ook meer informatie over de residenties in Breskens en Sluis.