Matchpoint Banen

Residentie

Die ene fantastische vacature gevonden? Jammer dat 'ie op twee uur rijden van je woonplaats is? Dat is bij ons verleden tijd, want wij bieden jou de huisvesting die je nodig hebt tegen een vriendelijk tarief, als je via ons aan het werk gaat. Wij hebben inmiddels 8 residenties in Groede, Sluis, Oostburg, Cadzand-Bad en Nieuwvliet, allen genormeerde woningen bij de Stichting Normering Flexwonen (SNF). Meer weten? Lees dan gauw verder!

Hoe werkt het?
Kies eerst je ideale baan via Matchpoint Banen. Kijk daarvoor bij onze reguliere vacatures of zomerbanen. De vacaturesites worden dagelijks bijgewerkt. Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie middels de button hiernaast. 

Wonen of verblijven in de residentie kan alleen zolang je werkt via Matchpoint Banen. En kun je in het zonnigste stukje Nederland toch niet aarden? Geen punt, je zit niet vast aan contracten met een minimale duur. Je betaalt namelijk per week.

Heb je de ideale baan of zomerbaan gevonden? Geef dan bij je sollicitatie aan dat je gebruik wilt maken van één van de residenties. Vervolgens nemen wij contact met je op voor een persoonlijke kennismaking, om je goed te kunnen bemiddelen voor jouw functie. Ook regelen we een kennismaking op de werkplek. Heb je de perfecte baan in de pocket? Dan reserveren we jouw residentiekamer en komt het vervolg vanzelf! Wil je samen met je partner, vrienden of familie komen? Ook dat kan geregeld worden, vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.

De éénmalige kosten € 50,00 en de borg € 70,00 betaal je vooraf. De verblijfskosten worden verrekend met je salaris. Door op onderstaande foto's te klikken weet je precies waar je aan toe bent. Alle residenties voldoen aan de strenge norm van Stichting Normering Flexwonen (SNF)

Enthousiast geworden? Neem hieronder een kijkje en klik eens verder op de residenties in Nieuwvliet en Cadzand-Bad. Binnenkort volgt ook meer informatie over de residenties in Breskens en Sluis.