Matchpoint Banen

Team

 • In 1989 ben ik begonnen als franchisenemer in Breskens van een groot landelijk uitzendbedrijf en sinds 2008 zelfstandig verder gegaan als directeur/eigenaar van Matchpoint Banen. Wat een uitdaging: de sterke kanten van een grote organisatie overnemen en koesteren, de zwaktes ervan juist herkennen en ombuigen naar onze eigen succesfactoren. In al die jaren uitzendervaring heb ik veel kennis vergaard waar je als werkzoekende en als werkgever wat aan hebt. Kennis op het gebied van de arbeidsmarkt in het algemeen en meer specifiek in de regio. Maar bijvoorbeeld ook over de continue veranderende wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid. Kennis over de bedrijven die medewerkers zoeken en kennis over mensen die een nieuwe baan zoeken. Mooi om mee te groeien in dat proces. En mooi om het vertrouwen te krijgen van zowel bedrijven als werkzoekenden om hen bijeen te brengen in een werkelijk goede match. Dat kan alleen maar als je elkaar goed kent en weet wat de ander nodig heeft. Dat is nou precies waar ik telkens de uitdaging in zie en wat Matchpoint Banen zo bijzonder maakt. Wat een mooi vak!

  h.dees@matchpointbanen.nl
  0117 - 39 91 99

  Henriët Dees

  Directeur
  h.dees@matchpointbanen.nl
 • Sinds voorjaar 2018 versterk ik de gelederen bij Matchpoint Banen als Recruit Consultant. Ik ga me vooral richten op het zoeken naar nieuwe medewerkers voor de bedrijven in de regio waar ik ben opgegroeid en waar ik graag woon en werk. Dat doe ik niet alleen via onze databank en website, maar ook via andere kanalen zoals social media, blogs, jobbeurzen, platforms, etc. Communiceren met de arbeidsmarkt zoals dat zo mooi heet. Daarbij komen mijn redactionele vaardigheden trouwens goed van pas.

  Op het eerste gezicht zou je niet verwachten om met een Bachelor Geschiedenis en een Master Cultuurhistorie op zak te gaan werken bij een uitzendbureau. Toch zijn er zeker raakvlakken. Beide studies zijn geweldig voor mensen zoals ik: altijd meer willen weten, het verhaal erachter leren kennen. En zo is het ook precies bij Matchpoint Banen. Als ik het verhaal achter de werkzoekende en het verhaal achter de werkgever ken kan ik heel gericht gaan matchen. 

  r.vanvoren@matchpointbanen.nl
  0117-399199

  Romy van Voren

  Recruiter
  r.vanvoren@matchpointbanen.nl
 • Sinds 2000 maak ik met veel plezier deel uit van het Team van  Matchpoint Banen. Als Match Consultant Binnendienst schrijf ik werkzoekenden in en probeer ik in kaart te brengen welke baan en welk bedrijf het beste past bij die ene persoon. Ik voel me dan ook helemaal thuis bij ons logo, het puzzelstukje, en onze slogan: "Past Precies!". Ik ga voor de meest optimale match, of het nu gaat om een opdracht voor een dag, een jaar, of met een vaste dienst in het vooruitzicht. Daarnaast ben ik samen met collega Anneke verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en de payrolling. Ons professionele softwarepakket en ons zeer geavanceerde online urenregistratiesysteem gaan daarbij hand in hand. 

  c.henderson@matchpointbanen.nl
  0117 - 39 91 99

  Chantal Henderson

  Match Consultant Binnendienst
  c.henderson@matchpointbanen.nl
 • Waarom ik dit werk al meer dan 25 jaar leuk vind? Ik denk dat het 'm zit in de combinatie van factoren. Het complementaire team waarin ieders sterkte optimaal wordt benut, een waardevolle selectie van uitzendkrachten waar ik trots op ben en een persoonlijke vergroeiing met onze klantenkring die wederzijds respect oplevert. Het maakt dat geen dag hetzelfde is en dat elke opdracht een belofte betekent aan onze opdrachtgevers. Als Match Consultant Binnendienst breng ik niet alleen vraag en aanbod bijeen, maar ben ik ook gespecialiseerd in CAO-vraagstukken en uitwerking op het gebied van de Wet Werk en Zekerheid. Een goede match levert altijd twee tevreden partijen op. Leuk om te zien dat uitzendkrachten die ik begin jaren '90 heb uitgezonden, nu hun kinderen op mij afsturen voor een vakantiebaan. Dat is toch gewoon kicken?

  a.bonte@matchpointbanen.nl
  0117 - 39 91 99

  Anneke Bonte

  Match Consultant Binnendienst
  a.bonte@matchpointbanen.nl
 • Mijn HBO-stage bij Matchpoint Banen was zo'n leuke ervaring dat ik gelijk aansluitend in 2012 in dienst ben gekomen. In mijn functie als Match Consultant Buitendienst onderhoud ik de relatie met onze opdrachtgevers. Ik werk de afspraken en opdrachten uit en stel offertes op. Omdat we uitzenden in alle sectoren, op alle niveau's en omdat we werken met kleine en grote werkgevers, kom ik bij bedrijven in de regio met de meest uiteenlopende vraagstukken. Zo raak ik in gesprek met eigenaren van bedrijven en HR-managers, maar ook met afdelingschefs of leidinggevenden. Horen, zien, ruiken, proeven en aanvoelen wie en wat een werkgever precies zoekt en waar de accenten moeten komen te liggen is de uitdaging. Samen met het team van Matchpoint Banen probeer ik hier de juiste invulling aan te geven. Met de continue veranderingen in wet- en regelgeving rondom personeelsvraagstukken is de vraag veel breder dan alleen maar het invullen van een vacature.  Zo leren wij van onze klanten en onze klanten leren weer van ons. Geweldig om midden in die dynamiek zo'n sleutelrol te mogen vervullen. 

  d.almekinders@matchpointbanen.nl
  0117 - 39 91 99

  David Almekinders

  Match Consultant Buitendienst
  d.almekinders@matchpointbanen.nl

Team Matchpoint Banen

Ons vak is tegelijk onze grootste uitdaging: dagelijks brengen wij werkzoekenden en werkgevers in Zeeuws Vlaanderen in de meest passende combinatie bijeen. Als zelfstandig en onafhankelijk uitzendbedrijf in Breskens kent ons zeer ervaren team de Zeeuws Vlaamse arbeidsmarkt als geen ander. Of het nu gaat om tijdelijk werk of een vaste baan, wij zenden uit op elk niveau en in elk vakgebied.  Bij Matchpoint Banen is een baan of medewerker zoeken nooit veel werk.

Het team van Matchpoint Banen heeft een enorm netwerk van werkgevers waar je als uitzendkracht aan de slag kan. Het is slim om je zoektocht naar een baan in Zeeuws Vlaanderen te starten bij Matchpoint Banen. Wie weet ligt er een vaste baan voor jou in het verschiet.

Werkgevers, werknemers èn werkzoekenden ervaren de dienstverlening van Matchpoint Banen als professioneel en betrouwbaar. Wij ontzorgen bij de zoektocht naar een nieuwe medewerker, een nieuwe baan en we ontzorgen bij het dienstverband. Maak gebruik van onze expertise!

     

Vacatures zoeken