Matchpoint Banen
Wij gunnen u de beste Match

Wij gunnen u de beste Match

Matchpoint Banen is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling specifiek voor de regio Zeeuws Vlaanderen. Dat weten werkzoekenden ook, waardoor we in de loop der jaren een database van duizenden profielen hebben opgebouwd. Uw nieuwe medewerker zit hier vast ook bij en zo niet, dan zoeken wij die voor u. Matchpoint Banen gaat altijd voor de beste Match. Uw zoektocht naar een nieuwe (tijdelijke) medewerker kunt u dus met een gerust hart overlaten aan het zeer ervaren team van Matchpoint Banen.

De Match Consultants van Matchpoint Banen kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en zijn experts op het gebied van uitzenden, payrollen en werven/selecteren. Of het nu gaat om een tijdelijke medewerker voor uw productiepiek, een vakantiekracht of voor de structurele uitbreiding van uw team, Matchpoint Banen zal altijd gaan voor de beste Match. In elke branche en op ieder niveau. 

Faktoren zoals bedrijfscultuur, de sfeer, de bedrijfsgrootte, de locatie en het product of de dienst spelen bij sollicitanten vaak een belangrijke rol in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Hoe beter wij onze kandidaten èn opdrachtgevers kennen, hoe beter de match. Dat is precies de reden dat wij geloven in langdurige relaties.

Een persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf stellen wij daarom bijzonder op prijs. In een vrijblijvend gesprek kunt u ons vertellen over uw vacature en de context waarin die gezien wordt. Aan de hand hiervan kunnen wij u alvast een indicatie geven over de slagingskansen en het bijbehorende kostenplaatje. 

Op zoek naar personeel? Bel 0117-399199 of mail naar info@matchpointbanen.nl

Ons logo is niet voor niets een puzzelstukje.
Matchpoint Banen, Past Precies!